Kaş Deprem : KaÅŸta Satılık Deniz Manzaralı Arazi : Başta kaş olmak üzere çevre ilçelerde de hissedilen depremin şu ana kadar can ya da mal kaybına yol .

Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu . Kandilli rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor. Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Deprem kaş'a 155 kilometre uzakta, 9.6 kilometre derinlikte kayda geçti. Antalya'nın kaş ilçesinin 155 km, yunanistan'ın dodecanese adasının 113 km açığında saat 08.32' .

Antalya'nın kaş ilçesinin 155 km, yunanistan'ın dodecanese adasının 113 km açığında saat 08.32' . Sivil Savunma Personeline eÄŸitim Haberleri
Sivil Savunma Personeline eÄŸitim Haberleri from ihm.com.tr
Kaş'ın 155 km açığında 6 büyüklüğünde deprem! Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı . Kandilli rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor. Başta kaş olmak üzere çevre ilçelerde de hissedilen depremin şu ana kadar can ya da mal kaybına yol . Deprem antalya'da şiddetli bir şekilde . Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Antalya açıklarındaki 6'lık deprem sonrası .

Kaş'ın 155 km açığında 6 büyüklüğünde deprem! Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Antalya'nın kaş ilçesinin 155 km, yunanistan'ın dodecanese adasının 113 km açığında saat 08.32' . Deprem kaş'a 155 kilometre uzakta, 9.6 kilometre derinlikte kayda geçti. Antalya valisi ersin yazıcı, kaş açıklarında meydana gelen 6.0 büyüklüğündeki deprem ile ilgili olarak , "şu ana kadar gelen bilgilere göre . Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı . Antalya kaş açıklarında akdeniz'de 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem antalya'da şiddetli bir şekilde . Başta kaş olmak üzere çevre ilçelerde de hissedilen depremin şu ana kadar can ya da mal kaybına yol . Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Kandilli rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor.

Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı . Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak.

Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu, Japonya'nın FukuÅŸima
Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu, Japonya'nın Fukuşima from muhalifyazar.com
Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Antalya'nın kaş ilçesinin 155 km, yunanistan'ın dodecanese adasının 113 km açığında saat 08.32' . Deprem kaş'a 155 kilometre uzakta, 9.6 kilometre derinlikte kayda geçti. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Deprem antalya'da şiddetli bir şekilde . Antalya'nın kaş ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem oldu.

Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

Antalya valisi ersin yazıcı, kaş açıklarında meydana gelen 6.0 büyüklüğündeki deprem ile ilgili olarak , "şu ana kadar gelen bilgilere göre . Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı . Başta kaş olmak üzere çevre ilçelerde de hissedilen depremin şu ana kadar can ya da mal kaybına yol . Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Antalya'nın kaş ilçesinin 155 km, yunanistan'ın dodecanese adasının 113 km açığında saat 08.32' . Deprem kaş'a 155 kilometre uzakta, 9.6 kilometre derinlikte kayda geçti. Antalya kaş açıklarında akdeniz'de 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Antalya açıklarındaki 6'lık deprem sonrası . Kandilli rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor. Kaş'ın 155 km açığında 6 büyüklüğünde deprem! Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.

Antalya kaş açıklarında akdeniz'de 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Deprem antalya'da şiddetli bir şekilde . Kaş'ın 155 km açığında 6 büyüklüğünde deprem!

Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı . 'Yunus parkları kapatılmalı' | NTV
'Yunus parkları kapatılmalı' | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Antalya'nın kaş ilçesinin 155 km, yunanistan'ın dodecanese adasının 113 km açığında saat 08.32' . Deprem antalya'da şiddetli bir şekilde . Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Başta kaş olmak üzere çevre ilçelerde de hissedilen depremin şu ana kadar can ya da mal kaybına yol . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu . Kaş'ın 155 km açığında 6 büyüklüğünde deprem! Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Antalya kaş açıklarında akdeniz'de 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor. Başta kaş olmak üzere çevre ilçelerde de hissedilen depremin şu ana kadar can ya da mal kaybına yol . Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Antalya valisi ersin yazıcı, kaş açıklarında meydana gelen 6.0 büyüklüğündeki deprem ile ilgili olarak , "şu ana kadar gelen bilgilere göre . Antalya'nın kaş ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem antalya'da şiddetli bir şekilde . Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Antalya açıklarındaki 6'lık deprem sonrası . Antalya'nın kaş ilçesinin 155 km, yunanistan'ın dodecanese adasının 113 km açığında saat 08.32' .

Kaş Deprem : KaÅŸta Satılık Deniz Manzaralı Arazi : Başta kaş olmak üzere çevre ilçelerde de hissedilen depremin şu ana kadar can ya da mal kaybına yol .. Antalya valisi ersin yazıcı, kaş açıklarında meydana gelen 6.0 büyüklüğündeki deprem ile ilgili olarak , "şu ana kadar gelen bilgilere göre . Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Başta kaş olmak üzere çevre ilçelerde de hissedilen depremin şu ana kadar can ya da mal kaybına yol . Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi.